Η Dolls Boutique χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Δείτε Περισσότερα : εδώ

Σχετικά με εμάς

Το Dolls ξεκίνησε ως μία ιδέα σε ένα πρωινό καφέ, φλερτάροντας με την αγάπη μας για τη μόδα και μία λίστα γεμάτη διευθύνσεις από showroom στην Ελλάδα, περάσαμε ώρες πάνω από υφάσματα για να διαπιστώσουμε ποιος θα είναι ο κοινός παρανομαστής όλων όσων σκεφτόμασταν, έχοντας ως ζυγαριά πάντοτε και τη γνώμη των ειδικών.

Ένα χρόνο αργότερα, κρεμάστρες και ρούχα έδωσαν μορφή, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο,σε όλα μας τα όνειρα και δημιουργήθηκε στον αριθμό 6 της Μητροπολίτου Ιωσήφ στη Θεσσαλονίκη, η boutique που εκτός από Έλληνες σχεδιαστές, brands και υψηλής αισθητικής και ποιότητας ρούχα, θα συναντήσεις τη φιλοσοφία μας και όσα αξίζει να μοιραστούμε μαζί σου.

 

Σήμερα θέλοντας να μεγαλώσουμε την εμπειρία αυτή, πήραμε την απόφαση να γνωριστούμε καλύτερα μέσα από το e-shop των Dolls και να ταξιδέψουν μαζί με τα πακέτα που θα ετοιμάζουμε για εσένα, πολλά μυστικά για το στυλ και τη μόδα. Να αναδείξουμε μαζί την προσώπικότητά σου και να εμπνευστείς από τις υφές, τα χρώματα και τις τάσεις που ξεχωρίζουμε κάθε σεζόν.

 

Ευχόμαστε, να γίνουμε η αγαπημένη σου βόλτα και οι άνθρωποι που θα εμπιστεύεσαι καθημερινά. Υποσχόμαστε να εξελισσόμαστε και στη συνέχεια να δεις πολλά ωραιότερα από εμάς ενώ παράλληλα κατακτούμε και μένουμε πιστές στο όραμά μας.

 

DOLLSBOUTIQUE

Προξενου Κορομηλά  42, Θεσσαλονίκη, 546 22

Τηλέφωνο
+30 
231402 0939

Ελλάδα


Email

dolls33mto@hotmail.com


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


ΔΕ-ΤΕ: 10:00 - 16:00

ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ: 10:00 - 21:00

ΣΑ: 10:00 - 17:00