Η Dolls Boutique χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Δείτε Περισσότερα : εδώ

Παραδόσεις-Επιστροφές

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Αποστολή Προιόντων - Εξοδα Αποστολής

Η dollsboutique.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται με Speedex courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι 3 ευρώ, ενώ για μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται και πάλι με Speedex courier σε 3-15 εργάσιμες ημέρες .

Παρακαλώ σημειώστε πως για αυτές τις χώρες (εκτός Ε.Ε.) οι οποίες υπόκεινται σε δασμούς και φόρους, οι επιβαρύνσεις αυτές καταβάλλονται από τον παραλήπτη του δέματος και η dollsboutique.gr δεν φέρει καμία ευθύνη επιπλέον χρέωσης απο τις τελωνειακές αρχές της εκάστοτε χώρας.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα εώς Σάββατο (εκτός από αργίες).

Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 17:00 και μετά,     θα περάσουν στο στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. Εάν επιθυμείτε το προιόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή που καταχωρήσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε την δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρησης παραγγελίας.

Παράδοση μπορεί να γίνει ώρες λειτουργίας καταστημάτων και από το φυσικό μας κατάστημα στην Προξενου Κορομηλά Θεσσαλονίκη 546 22, τηλ +30 231 4020939. Για παραλαβή από το κατάστημα παρακαλούμε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μετά την οριστική αποστολή, μπορείτε να καλέσετε στο +30 231 402 0939 ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση dolls33mto@info.com


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Αν δεν είσαστε ικανοποιημένοι, με την παραγγελία σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφουν μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες, και να αντικατασταθούν άμεσα.

Οι επιστροφές μπορούν να αποστέλλονται μέσω Speedex courier όπως θα αναφέρεται και στο απαντητικό email που θα λάβετε. Ωστόσοείστε ελεύθεροι να επιλέξετε μια ταχυδρομική υπηρεσία της επιλογής σας στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

 1. Επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που η εταιρεία μας δεν έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το μέγεθος του προιόντος.
 2. Όλα τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προιόντος επιβαρύνουν το πελάτη. Τα τέλη αποστολής και επιστροφής (όπου υπάρχουν) θα αφαιρούνται από τον ποσό της αποζημίωσης. Η επιστροφή χρημάτων θα εμφανιστεί στο λογαριασμό που επιθυμεί ο πελατής, εντός επτά ημερών.
 3. Τα προιόντα πρέπει να επιστραφούν μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες απο την παραλαβή του ειδκού κωδικού εξουσιοδότησης επιστροφής (Product Information and Reason for Return)
 4. Σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα επιστρέφουν με δική σας ευθύνη και ότι η εταιρία μας δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας / καταστροφής / βλάβης του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ:

 • Να μην είναι χρησιμοποιημένα, πλυμμένα ή αλλοιωμένα με οποιοδήποτε τρόπο.
 • Να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στη οποία το παραλάβατε μαζί με την αποδειξη
 • λιανικής πώλησης 
 • Στην περίπτωση παπουτσιών και αξεσουάρ, θα πρέπει να επιστρέφονται στο αυθεντικό κουτί του σχεδιαστή με το οποίο τα παραλάβατε.

 • Επισημαίνουμε ότι:

  • Στα προϊόντα προσφορών και στα προϊόντα προηγούμενης σεζόν δεν γίνονται αλλαγές, ούτε επιστροφή χρημάτων.
  • Στα μαγιώ και στα σκουλαρίκια (για λόγους υγιεινής) δε γίνονται δεκτές αλλαγές, ούτε επιστροφή χρημάτων.